HCB Karviná
Zápasy
ne 13.5.2018 |

Zápas Karviná - Dukla Praha

Zápasové menu
V neděli 13. 5. 2018 sehráli mladší dorostenci své poslední utkání na domácí palubovce s velice silným celkem Dukly Praha. V podzimní části jsme v Praze prohráli o 17 branek!! Proto jsme netrpělivě očekávali jak si povedeme?

Již dříve jsem psal o herní krizi našeho družstva a proto jsme nastupovali s určitou obavou. Naši hráči nastoupili s velkou chutí a bojovností. Herně se soupeřem dokázali držet krok, ovšem opět se projevila naše střelecká nemohoucnost, která činila pouhých 34%! Zahazovali jsme jednu šanci za druhou. Nedokázali jsme využít výborného výkonu brankáře Pružinského, který měl 40% úspěšnost a kryl celou řadu nebezpečných střel. Soupeř toho dokonale využil a odskočil ujal se vedení o 6 branek 7:13. Naši hráči však nesložili zbraně a bojovali dále. Poločas jsme však prohráli 11:16 a tento náskok Dukly prakticky rozhodl o výsledku.

Ve druhém poločase jsme hráli bez brankáře 7:6 a pokusili se ještě něco s výsledkem udělat, ale hráči Dukly si zkušeně vedení pohlídali i když jsme zvedli střeleckou úspěšnost na 65%. Bohužel, ale výkon brankářů 10%, byl opakem prvního poločasu. Proto v konečném součtu odešlo naše družstvo poraženo. Za svůj výkon se však hráči nemusí vůbec stydět, protože opravdu bojovali a rvali se o dobrý výsledek až do poslední minuty. Do utkání zasáhl Adam Miroš, který je věkem starší žák a v příští sezóně již bude působit v mladším dorostu. Svým výkonem určitě nezklamal a pevně věřím, že o něm ještě uslyšíme.

Našemu družstvu mladšího i staršího dorostu zbývá sehrát odložené utkání v Lovosicích, které i v případě vítězství obou družstev, nic nezmění na konečném pořadí. Věřím, že se kluci pojedou porvat o vítězství a zakončí tak sezónu ziskem dvou bodů.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici